PDF Afdrukken E-mail

Balvaardigheid en Tenniskids

Tenniskids.
Bij onze club kunnen de allerjongste jeugdleden tot ongeveer 11 jaar deelnemen aan balvaardigheidslessen, ook wel Tenniskids genoemd. Hier leren ze spelenderwijs tennissen en komen ze er achter of ze deze sport echt leuk vinden. Tenniskids wordt door enkele vrijwilligers verzorgd.

Uw kind is nog geen lid?
Is uw kind nog geen lid van de club maar het wil wel een keer ervaren of het het leuk vindt? Dat kan! Uw kind mag drie keer gratis meedoen. Daarna kunt u uw kind lid maken van onze vereniging door het invullen van een inschrijfformulier en deze samen met een pasfoto in te leveren. Dit inschrijfformulier kunt u o.a. opvragen bij de begeleiders van Tenniskids of klik hier voor het inschrijfformulier

Wat doen we bij Tenniskids?
Wij hebben drie balvaardigheidsdiploma’s (A, B en C) die behaald kunnen worden door in de balvaardigheidslessen te oefenen. Eens in de zoveel tijd is er een examen, het officiële moment waarop ze kunnen laten zien dat ze alle oefeningen beheersen zodat ze een balvaardigheidsdiploma kunnen behalen. Daarnaast leren we de kinderen hoe ze miniveld wedstrijden (rood) en 3/4-wedstrijden (oranje) moeten tennissen en hoe de puntentelling in zo’n wedstrijd gaat. Om de les leuk af te sluiten doen we meestal nog een spelletje.

Wanneer is Tenniskids?
Op dit moment zijn er geen deelnemers voor Tenniskids. In de schoolvakanties zijn er geen lessen. Er is ook een winterstop. Aan de hand van het weer wordt bepaald wanneer de winterstop in gaat en weer eindigt. We proberen zo lang mogelijk door te gaan.

Welke mogelijkheden heeft uw kind wanneer het tenniskids ontgroeit?
Op het moment dat uw kind Tenniskids ontgroeit doordat het hiervoor te oud is geworden of omdat het qua niveau meer uitdaging nodig heeft, wordt uw kind door de begeleiders van Tenniskids door verwezen naar de tennislessen welke door een bevoegd trainer worden gegeven.

Voor meer informatie over Tenniskids kunt u bellen naar Ben Gubbels; 06-38827388 of 0475-493732. Mailen kan ook naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Voor aanmelding van uw zoon of dochter als jeugdlid van onze vereniging of voor informatie over T.C. Eynderveld, kunt u contact opnemen met de ledenadministratie van T.C.Eynderveld: Marjon Heijnen-Wolfs, Ahrensburgerstraat 38, te Nederweert-Eind, tel.: 0495-634518 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Kijk voor verder informatie bij het onderdeel lidmaatschap of klik hier.