PDF Afdrukken E-mail

Tennisles

****************************

Tennisles:

We bieden ieder jaar de mogelijkheid om zowel tijdens het voorjaar en de zomer, als tijdens het najaar en de winter een serie tennislessen te volgen. In het voorjaar zullen de lessen starten in april en in het najaar in oktober. Het aantal lessen in elke serie zal meestal tussen de 10 en 15 liggen. Uiteraard is de belangstelling voor een nieuwe serie lessen bepalend voor het doorgaan ervan. De kosten voor de tennislessen, uitgaande van lesgroepen van vier personen, zijn ongeveer  € 10,= per les voor volwassenen en voor de jeugd is dat in verband met subsidie ongeveer € 7,= per les. In principe willen we ook de mogelijkheid aanbieden om themalessen te volgen. Dit bied je de mogelijkheid om je op je minder sterke punten te richten.

Tennislessen.

Tennis is een sport waarbij de techniek zeer belangrijk is. Het is niet een kwestie van beginnen en veel oefenen en dan leer je het wel. De ‘kneepjes’ van een goede slagbeweging zitten vaak in kleine dingen. Voor het goed aanleren van de tennissport is het dan ook noodzakelijk om een basis aangeleerd te krijgen van een bevoegde leraar/lerares. Wie in de beginjaren van het tennis investeert in een aantal tennislessen zal hier jaren plezier aan beleven.

De leden ontvangen tijdig voor het nieuwe seizoen een uitnodiging om zich aan te melden voor tennisles.

De tennislessen bij onze vereniging worden verzorgd door TML (Tennis Managemant Limburg). Zie onderstaande tekst van TML ter kenninsmaking.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beste leden van T.C. Eynderveld,

Graag willen wij als TML (Tennis Management Limburg) zijnde ons aan jullie voorstellen.

TML maakt tennisvernigingen op het gebied van trainingen en organistaie sterker met hun jarenlange kennis en ervaring. TML werkt met professionele tennistrainers, die bereid zijn om op alle niveau's en leeftijden trainingen te verzorgen. Al bijna 10 jaar zijn wij actief in Midden-Limburg en delen wij onze kennis op- en naast de baan.
Wij zijn zeer verheugd met TC Eynderveld te mogen samenwerken en de leden kwalitatief goede trainingen mogen laten ervaren.

Jullie kunnen ons volgen via onze website: www.tm-limburg.nl of via facebook TML Tennis.
Namens TML wensen wij iedereen een sportief tennisseizoen.

Met sportieve groet,
Tennis Management Limburg

Logo TML

------------------------------------------------------------------------------------------------------