5-Dorpen-Dubbel 2015 PDF Afdrukken E-mail

- Speelschema 5-dorpendubbel toernooi (laatste versie).

- Reglement 5-dorpendubbeltoernooi

- Speelschema met uitslagen van alle gespeelde wedstrijden.

- Tussenstand /scores tot en met zaterdag 14 november.

- Finalewedstrijden op zondag 15 november.

- Foto van de winnende finalisten

- Klik hier voor meer foto's.


Een nieuw toernooi: “5 dorpen dubbeltoernooi”

“Samen sta je sterk” en “hoe meer zielen hoe meer vreugd”, zijn twee gezegdes die ons hebben geïnspireerd om als Nederweerter tennisverenigingen de handen ineen te slaan. Primeur dit jaar is het “5 dorpen dubbeltoernooi”
wat NTC‘72, T.C. Meulenslag, TV Leveroy en T.C. Eynderveld gezamenlijk op touw hebben gezet.

Laatst genoemde vereniging, T.C. Eynderveld, heeft dit jaar het voortouw genomen, wat betekent dat de hoofdactiviteiten op onze banen in Nederweert-Eind zullen plaatsvinden. Echter wij hopen op een dusdanig hoge belangstelling dat we als back-up alvast de nodige baancapaciteit hebben gereserveerd bij de andere verenigingen. Dit toernooi wordt gespeeld van zondag 8 november t/m zondag 15 november en is bestemd voor de leden van de deelnemende verenigingen met een minimum leeftijd van 16 jaar. Zoals de naam al verhult worden er alleen maar dubbelpartijen gespeeld. De deelnemers schrijven zich daartoe echter allemaal individueel in, en worden door de wedstrijdleiding voor elke wedstrijd aan een andere partner gekoppeld.

Om het spannend te houden hebben we 3 niveaus gedefinieerd;
-        Categorie A, gericht op speelsterkte 5/6,
-        Categorie B, gericht op speelsterkte 7/8,
-        Categorie C, gericht op speelsterkte 8/9.

Bij te weinig inschrijvingen in een bepaalde categorie kan de organisatie categorieën samenvoegen. De wedstrijdleiding zal in dit geval overleg plegen met betrokken deelnemers.

Klik hier voor meer informatie over het toernooi

Daar vind je ook alle verdere details over de invulling van het toernooi. Lees dit goed door en mochten er daarna nog vragen zijn, kun je daarvoor de coördinator van jouw club benaderen. Zijn of haar gegevens kun je vinden onderaan in het toernooireglement.

We zien jullie aanmelding graag verschijnen!!!

De wedstrijdcommissie

Klik hier voor de poster van het 5-dorpen-dubbeltoernooi