MiniMax-toernooi 2014 PDF Afdrukken E-mail

MINIMAX-toernooi 2014

Dit jaar hebben we op zaterdag 11 oktober 2014 voor het eerst een MINIMAX-toernooi gehouden. Het is een variant op het KUIKEN-kip-toernooi. Volwassen leden van de club (18+) mochten een zoon, dochter, neefje, nichtje, of kennisje (18-) vragen om mee te doen. Tegelijkertijd mochten de jeugdleden dus een volwassene (vader, moeder, oom, tante of kennis) vragen om mee te tennissen.

In totaal hebben zeven koppels, veertien deelnemers, meegedaan, verdeeld over twee poules. Eén miniveld-poule en één grootveld-poule. Er zijn erg leuke wedstrijden gespeeld en de jeugd van de club bleek inmiddels al weer veel te hebben bijgeleerd, waardoor er leuke wedstrijdjes ontstonden. Ook deelnemers, jong en oud, die nog nooit hadden getennist, wisten erg leuke partijen te spelen. Al met al was het een zeer gezellig en heel erg sportief toernooi, waarbij alle volwassenen ontzettend goed rekening hielden met de jeugdige deelnemers.

Bij het miniveld behaalden Ries en Liezet de eerste plaats en Quinty en Marjon de tweede plaats.
Lotte en Cor wisten bij het groot-veld  de eer naar zich toe te halen, waardoor Cheryl en Nova op een mooie tweede plaats eindigden.

Het was ondanks enkele regendruppels tussendoor een geslaagd toernooi en we hopen dan ook dat we volgend jaar het tweede MINIMAX-toernooi kunnen houden.

Alle prijswinnaars nogmaals van harte gefeliciteerd!

Klik hier voor foto van alle finalisten

Jeugdcommissie

T.C. Eynderveld